söndag 27 januari 2013

DET HAR VARIT


några harmoniska dagar. Jag tror att beror på att det varit mest bra hemtjänstare här.  Laura har fört riktiga samtal, lekt med ord och skämtat med en del av tjejerna.
Det utesluter inte märkliga samtal, där jag inte alls kan hänga med — eller att hon börjat skeda ut sin yoghurt på bordet, och blivit mycket förvånad när jag jag påpekat att det är bättre att äta upp den.

Laura verkar inte det minsta sjuk, och har inte heller klagat, annat än på de vanliga smärtorna. Urinprovet är inlämnat, så det kommer väl ett svar så småningom.

2 kommentarer:

 1. Hej. Jag tycker att det är jätte bra att du skriver om Din mammas demens av olika skäl. Jag ska läsa Din blogg lite senare.....sitter och skriver ett skolarbete idag.....Mvh Blivande uska.

  SvaraRadera
 2. Välkommen, så trevligt att du hittat hit!
  När jag började den här bloggen trodde jag nog att det fanns fler som skrev om hur livet med demens och hemtjänsten gestaltar sig. Jag går ju rätt hårt åt hemtjänsten, det skulle behövas bloggar med mer positiv syn på den - för det finns ju de som är nöjda. Men det är tufft att vara anhörig, man orkar nog inte alltid sätta sig ned och berätta hur dagen varit.
  Jag ska titta in hos dig, när mor sover.
  Hoppas vi hörs igen.

  SvaraRadera