tisdag 28 maj 2013

"NU SKA VI LÄGGA OSS I SÄNGEN",

säger Nora.
Varpå Laura svarar: "det blir nog trångt".

4 kommentarer:

  1. Hej Ginny!

    Jag heter Anna-Clara Magnusson och är ägare och grundare till Anhörigjouren. Anhörigjouren är ett stöd och informationscentrum för privatpersoner, företag och föreningar. Jag tar dagligen emot mejl och telefonförfrågningar ifrån anhöriga inom och utanför Sveriges gränser. Jag kontaktar dig med anledning av din blogg som en privat person har tipsat mig om. Jag har varit inne och läst och tycker att den är mycket bra. Jag skulle därför vilja fråga om jag skulle kunna få lägga upp den på min hemsida. Gå gärna in och läs om min verksamhet så vet du vad jag jobbar med innan du bestämmer dig.

    www.anhorigjouren.se

    Mvh
    Anna-Clara Magnusson
    0706805822

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna-Clara,
      Visst får du länka till den här bloggen!
      Jag har varit inne på Anhörigjouren några gånger - och tänker alltid gå tillbaka och läsa mer, men eftersom jag alltid har bråttom och alltid är splittrad, så har det inte blivit av på länge.
      Men jag har läst tillräckligt för att veta att du har gjort ett jättejobb med din jour - och av min egen erfarenhet förstår jag att Anhörigjouren behövs.
      Lev väl!
      Ginny

      Radera
  2. Tack så jätte mycket för dina varma ord. Ja, det stämmer det finns så många männsikor som behöver stöd och hjälp. Nu ligger din blogg uppe på hemsida och på vår facebook sida.

    Hälsningar
    Anna-Clara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv Anna-Clara,
      Jag ska vid tillfälle kvista över och läsa mer hos dig.
      Dessutom har jag länge tänkt länka till dig, och andra matnyttiga organisationer - men jag ger mig aldrig tid till det där lilla extra.
      Ha det så gott!
      Ginny

      Radera