fredag 16 maj 2014

MERARBETE,


ännu mer merarbete än vanligt, sedan Liam äntligen gett sig av. 
Om det var för att lyssna på mitt telefonsamtal, eller ett försök att ställa sig in , det vet jag inte. Vilken än anledning var, så har det fått mig att gråta. Vägen från Lauras säng till duschen, går genom flera rum. I dag bestämmer sig Liam för att torka golven — men bara själva körvägen. Inte för att golven inte behöver rengöras, men den här metoden av selektiv torkning, har resulterat i en avtorkad (inte ren, snarare rosig) väg, från sängen till duschen. En väg kantad av dammtussar, löv och småskräp. 
En del av golven mår inte bra av att man låter vattnet flöda, och ligga kvar, vilket gjorde att jag blev tvungen att omgående torka upp vätan. Korkmattan far inte så illa, men rikligt med tvålvatten på golvet fick mig att halka omkull. Nivån i dunken med allrent är fyra centimeter lägre nu än i morse.

2 kommentarer:

 1. Så hemskt! Hoppas att du inte gjorde dig illa, för fyra år sen halkade jag på ett vått golv och bröt lårbenshalsen och fick hjärnskakning. Det var tur att det hände när jag hälsade på min dotter på BB!!
  Jag tycker du ska anmäla det!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mor Anna,
   Tack och lov gick det inte så illa för mig - men ont gjorde det! Och min första tanke var, vad händer om jag inte kan resa mig.
   Jag tror inte att det lönar sig att anmäla det, det är ju inte mycket att göra åt saken nu, dessutom vill jag inte tala med de skenheliga socialarna.

   Radera